065 466 95 02  /   office@baldex.co.rs

Dezinfekciona sredstva za sve potrebe

Sve vrste dezinfekcionih sredstava za široku upotrebu

Alkohol 70%

Sastav:

 >> 100 ml sredstva sadrži:
>>  70 ml etilalkohola

Pre korištenja pročitati Bezbednosni list

Rok upotrebe neograničen

ETANOL 96% v/v - Etil alkohol

Sastav:

 >> 100 ml sredstva sadrži:
>>  96 ml etilalkohola

Ispitan po Ph Eur 6.0.; USP 23

Namena:
Dezinfekcija površina i predmeta u javnim objektima. Dezinfekcija u mikrobiološkim laboratorijama i svim laboratorijama gde je potreban visok nivo čistoće. Takođe je efikasan u čišćenju površina i procesne opreme u farmaciji, biotehnologiji, medicini za medicinskihe uređaje.Za površine koje ne dolaze u kontakt sa hranom.

Čuvati dalje od izvora toplote. U slučaju kontakta sa očima, otvorene oči ispirati sa velikom količinom vode i potražiti medicinsku pomoć.

Pre korištenja pročitati Bezbednosni list

Rok upotrebe neograničen

Pakovanje:
100 mil, 500 mil, 1 litar, 5 litara

DEZIHEND 1L

Sredstvo za hirušku dezinfekciju ruku dezi hend - baktericid, fungicid, virucid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV.

Sastav: etanol, 100g sadrži 0,5 benzalkonijum hlorida CAS (68424-82-1)

Bistra, plava tečnost prijatnog mirisa koja neguje ruke, održava vlažnost i prijatan opip ruku. Ne iritira kožu ni posle duže upotrebe.

Dezihend u roku od 30 sekundi uništava vegetativne oblike gram pozitivnih i gram negativnih bakterija (uklanjajući bacile TBC), deluje na gljivice i viruse. Mikrobaktericidni efekat se postiže za 30 sekundi.

Namenjen je za hirušku i higijensku dezinfekciju ruku.

 

AntiSept Victory 250ml - raspršivač

Gotov rastvor koji se koristi za hiruršku i higijensku dezinfekciju zdrave kože ruku, za dezinfekciju površina, materijala i opreme koji nisu u direktnom kontaktu sa hranom kao i površina koje dolaze u kontakt sa hranom i pićem u toku proizvodnje skladištenja ili potrošnje. Takođe u domaćinstvima, javnim i industrijskim objektima uključujući i objekte javnog zdravlja.

Zapremina 250ml.

 

SeptolA 500ml

Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku. Specijalno formulisano sredstvo za suvo pranje ruku po recepturi SZO, posebno namenjeno za uništavanje virusa COVID-19. Pažljivo odabrane aktivne komponennte omogućavaju brzo sušenje ruku uz blagi osećaj hlađenja i prijatnog mirisa.

Kada ste u pokretu, usled nedostatka vode i sapuna, pogodan na putovanjima, u prirodi i na javnim mestima (u školi, na poslu, u bolnici, sredstvima javnog saobraćaja, u restoranu, kafani ili kafiću...)

 

GUARD 500ml

- Gel za dezinfekciju i suvo pranje ruku bez upotrebe sapuna i potrebe za ispiranjem

- Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i vanrednim potrebama za dezinfekcijom ruku - putovanja, škola, gradski prevoz, posete bolnicama...

- Nakon upotrebe ostavlja kožu ostavlja mekom, hidriranom i prijatnog mirisa

 

No Internet Connection