065 466 95 02  /   office@baldex.co.rs

Zaštita disajnih organa od spoljnog uticaja

FFP1 8812 okrugla, sa ventilom

Jednokratna, okrugla zaštitna maska, sa elastičnim trakama, sa ventilom.

Komercijalno pakovanje: 10 kom Transportno pakovanje: 240 kom

FFP1 9312+ sklopiva, sa ventilom

Jednokratna, horizontalno sklopiva zaštitna maska, sa elastičnim trakama, sa ventilom, tip FFP1. Zakrivljen, niskoprofilni dizajn, omogućava dobro vidno polje što dalje olakšava korišćenje zaštitnih naočara. Ventil efektivno uklanjanja toplotu i vlagu pruža veću svežinu i udobnost pri nošenju.

Komercijalno pakovanje: 10 kom
Transportno pakovanje: 120 kom

Midi Mask

Polumaska od termoplastične gume, sa izduvnim ventilom koji omogućava minimalni otpor pri disanju. Elastične podesive trake za maksimalni komfor. Poseduje otvore za dva izmenjiva filtera, koji su proizvedeni u skladu sa standardom EN 14387. Koristi se za hemijsku i petrohemijsku industriju, pri proizvodnji đubriva, u laboratorijama, medicini, farmaciji, poljoprivredi, građevini i pri obavljanju svih poslova pri kojima je potrebna odgovarajuća zaštita disajnih organa.

3M™ 6200

Polumaska od laganog termoplastičnog elastomera, sa dva izmenjiva bajonet filtera (proizvedena po standardu EN 14387). Materijal od kog je proizvedena je izuzetno udoban i lagan (težina maske svega 82 g). Dizajn niskog profila minimizira ometanje vidnog polja. Dizajn filtera i njihovog montiranja na masku ne ometa periferni vid. Isporučuje se u 3 veličine: art. 3M-6100 manja, art. 3M-6200 srednja, art. 3M-6300 velika. Koristi se u svim privrednim granama, u zavisnosti od odabira filtera za zaštitu disajnih organa od prašine, organskih, neorganskih, amonijačnih i kiselih isparenja.

VISION 3

Maska pozitivnog pritiska Vision 3 je napravljena od silikonske gume sa širokim panoramskim vizirom. Vizir je napravljen od polikarbonata otpornog na grebanje, i sa vatrootpornim premazom. U masku je ugrađena govorna membrana koja omogućava laku i razgovetnu komunikaciju prilikom korišćenja. Poseduje slot za montažu komunikacionog radio uređaja Sabercom 2. Vision 3 maska je dostupna u 3 veličine, u varijantama sa gumenim trakama ili sa kevlarskom mrežicom.

EN136, Klasa 3
EN137 (kada se koristi sa Propak uređajima)
EN139 (kada se koristi sa Airline uređajima)

Scott A2P3 DIN filter

Scott A2P3 filter - DIN navoj po EN148-1

Scott ABEK2 DIN filter

Scott ABEK2 filter - DIN navoj po EN148-1

No Internet Connection